Konténer szolgáltatás

Szeretné elszállíttatni cége hulladékát?
Rendeljen konténert cégünktől!

Konténer méretek:

  • 3 m3
  • 4 m3
  • 5 m3
  • 6 m3
  • 8 m3                                                                                

               

Szállítható hulladék fajták:

  • vegyes hulladék       
  • inert hulladék (tiszta építési törmelék)
  • zöldhulladék
  • termőföld
  • termelési hulladék

A konténerek ki-és visszaszállítása a megrendelő igényeihez igazodva történik.

 

Konténer rendelés – egyszerű megoldás!

Konténer rendelés - egyszerű megoldás!Sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor nem tudunk mit kezdeni a felgyülemlett hulladékkal – gondoljunk csak egy egyszerű költözésre vagy felújításra, de a példák sora szinte végtelen. Nincs ez másképp a cégek életében sem, így érthető, hogy olykor segítségre van szükség. Ilyenkor lépünk a színre mi!

A konténer rendelés lehetőséget nyújt arra, hogy egyszerű és gyors megoldást találjon a hulladék elszállítására! Több hulladéktípushoz is kérhet tőlünk konténert, így a változatosság adott, Önnek csak ki kell használnia szolgáltatásunkat. Mi biztosítjuk, hogy a konténer rendelés problémamentesen történjen, és a hulladékkezelés is minden előírásnak megfelelő legyen. Méretben változatos konténereink között minden bizonnyal megtaláljuk azt, ami a legjobban megfelel az igényeinek!

Keressen bizalommal minket Ön is, ha konténer rendelési szolgáltatásokra lenne szüksége, hiszen mi már készen állunk, hogy segítsünk! Ha pontosságot és precizitást vár el, akkor bennünk nem fog csalódni!

 

Konténerek rendelése, kiszállítása és elszállítása

Konténerek rendelése, kiszállítása és elszállításaKonténerekre több okból is szükség lehet, egyik legáltalánosabb ok a felújítás, karbantartás, bontás során keletkező hulladék gyűjtése, így bármikor bárkinek szüksége lehet konténer rendelésre.

Ehhez nincs más dolga, mint felkeresni minket megadott elérhetőségeinken, és megrendelni azt a konténert, amire igényei szerint szükség van. Ezután mi gondoskodunk arról is, hogy a bérelt konténert kiszállítsuk a megbeszélt helyszínre, majd a bérlési idő letelte után érte megyünk és el is szállítsuk azt.

Nem csupán általános hulladék esetében segíthetünk, ugyanígy biztosítunk konténert zöld hulladékhoz, de építési-, termelési-, vagy vegyes hulladékhoz is. Konténer bérléssel gondoskodhat arról, hogy a feleslegessé vált, kidobásra ítélt holmik egy helyen, rendezetten várják az elszállítást, így a környezetet sem terheli feleslegesen, és az ingatlan összképét sem rontja a tornyosuló hulladék halom.

Konténer rendelés ügyében bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Konténer rendelés a XI. és XXII. kerületben, Budaörsön és Bicske környékén is!

Konténer rendelés a XI. és XXII. kerületben, Budaörsön és Bicske környékén is!Cégünk fő tevékenységei közé tartozik a konténer rendelés biztosítása, melyre szükség lehet, ha építkezik, felújítja a lakását, vagy csak egyszerűen szelektál, ezen a megoldáson kívül ugyanis szinte kizárólag lomtalanításkor lehet szabályosan megszabadulni nagy mennyiségű hulladéktól, ám az csak évente egyszer van.

Biztosítunk konténer rendelést a XI., a XXII. kerületben, Budaörsön és Bicskén, illetve közvetlen környezetükben, az év bármely időszakában. Amikor nincsen meghirdetett lomtalanítás, a hulladék utcán való elhelyezése illegális hulladéklerakásnak minősül, ami nem csak büntetést von maga után, hanem környezetünkre is nagyon ártalmas, és elcsúfítja azt. Nem szükséges azonban a lomtalanításig tárolnia a szelektált, felesleges hulladékot, építési törmeléket, hiszen cégünk rendelkezésére áll az elszállításban!

Konténer rendelés a XI., a XXII. kerületben, Budaörsön vagy Bicskén? Nálunk jó helyen jár, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon:
+36 20 935 6996
+36 20 449 8080
E-mail:
info@ujmajor.com
Facebook
Pinterest