Konténer rendelés, Sitt szállítás, Irodai hulladékok gyűjtése
 

Gondoskodjunk együtt a zöld területek karbantartásáról!

Gondoskodjunk együtt a zöld területek karbantartásáról!A globális felmelegedéssel egyre fontosabb, hogy próbáljunk minél több zöld területet létrehozni és megőrizni környezetünkben. Ültessünk fákat, növényeket, hozzunk létre parkokat! A napjainkban is tapasztalható kánikula sokkal könnyebben elviselhető egy árnyékos, zöld parkban, mint a betondzsungelben. Azonban a zöld területek létrehozása után legalább annyira fontos a megfelelő gondozásuk, karbantartásuk is.

A zöld területek karbantartása során gondoskodni kell a növényzet megfelelő vízellátásáról, a fűnyírásról, ha szükséges, a fák, bokrok metszéséről, gallyazásáról, majd a keletkező zöldhulladék elszállításáról is. Sajnos egy gondozatlan park nem csak csúnya, hanem nagyon könnyen elszaporodnak az allergizáló gyomnövények, például a parlagfű is, aminek irtását jogszabály írja elő, elmulasztása bírsággal járhat.

Forduljon hozzánk bizalommal zöld terület gondozásával kapcsolatban, tapasztalt szakemberekkel és modern eszközparkkal állunk rendelkezésére!

Telefon:
+36 20 935 6996
+36 20 449 8080
E-mail:
info@ujmajor.com
Facebook
Pinterest