Konténer rendelés, Sitt szállítás, Irodai hulladékok gyűjtése
 

Szelektív szolgáltatás

Szelektív hulladékgyűjtésnek nevezzük azt a folyamatot,amikor a  hasznosítható anyagokat külön gyűjtjük. A szelektíven gyűjtött szilárd hulladék újrahasznosítható. Megfelelő előkészítés után (válogatás, bálázás) elszállítjuk a feldolgozóba, ahol különböző folyamatok alkalmazásával másodnyersanyagot nyernek belőle, amit újra fel lehet használni termékgyártáshoz. A másodnyersanyagok felhasználása jelentős energiamegtakarítással jár, mivel ezek  a folyamatok már kevesebb technológiai lépést igényelnek.Nem beszélve a az elsődleges alapanyag gyártás kímélő hatásáról és környezetünk védelméről!

Szolgáltatásunkat cégek részére ajánljuk.

 

Szelektív hulladékgyűjtés: előnyök és célok

Szelektív hulladékgyűjtés: előnyök és célokA modern hulladékgazdálkodás nem létezhet szelektív hulladékgyűjtés nélkül. A különféle felhalmozódó háztartási vagy egyéb szemetet már nem ömlesztve, egy helyre gyűjtik, hanem anyag szerint válogatják szét. Ez alapján külön konténerbe kerül a műanyag, a fém vagy a szerves hulladék.

A szelektív hulladékgyűjtés az újrahasznosítás előszobája, hiszen a konténerekből a szétválogatott szemetet nem megsemmisítik, a hulladékégető helyett a feldolgozóba kerül. Ezeket a szétválogatott alapanyagokat feldolgozó cégeknek értékesítik, így visszakerülnek a körforgásba és újra beépülnek valamilyen használati tárgyként, kiegészítő elemként a hétköznapokba.

Az újrahasznosítás során másodlagos nyersanyagokat hasznosítanak, ez pedig azt eredményezi, hogy az elsődleges nyersanyagok, vagyis a természeti erőforrások nincsenek annyira kihasználva.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és döntsön Ön is a szelektív hulladékgyűjtés mellett! Együtt a környezetért!

 

Óvjuk együtt környezetünket!

 Információ: +36 20 935 6996

                    +36 20 449 8080

                     info@ujmajor.com                                                                              

 

Telefon:
+36 20 935 6996
+36 20 449 8080
E-mail:
info@ujmajor.com
Facebook
Pinterest