Konténer rendelés, Sitt szállítás, Irodai hulladékok gyűjtése
 

Épületbontás

Van egy telke, de van rajta egy bontásra váró romos épület is?

Teljeskörűen tudunk Önnek segíteni.

Az épületbontásból származó építési törmelékek elszállítását rugalmasan és kedvező áron elszállítjuk.

A konténerek rakodásához igényelhet kézi- és gépi munkaerőt tőlünk.

Lakás és házfelújításkor keletkező törmelék, vakolat , burkolat elszállítását bízza ránk!

Információ:

  • +36 20 935 6996
  • +36 20 449 8080
  • info@ujmajor.com

 

Épületbontás utáni törmelék elszállítása

Épületbontás utáni törmelék elszállításaSajnos időnként előfordul, hogy egy épület menthetetlen, le kell bontani. Sokféleképpen történhet az épületbontás, de a végeredmény minden esetben egy hatalmas törmelék halom, ami nem csak a helyet foglalja a további munka elől, de akár veszélyt is jelenthet a környezetében tartózkodókra. Ilyen esetekben mindig szükséges a sitt elszállítása, méghozzá minél hamarabb!

A nagy mennyiségű építési törmelék szállításának leghatékonyabb módja, ha konténert rendelünk. A konténer rendelés legnagyobb előnye, hogy házhoz hozzák, és miután megtelt, el is szállítják azt, sőt, kérésre a rakodásban is tudnak segíteni! Mindenképpen érdemes élnünk ezzel a megoldással, hiszen gyakorlatilag minden terhet levesz a vállunkról, és így a figyelmünket az előttünk álló feladatokra összpontosíthatjuk, azaz elkezdhetjük a megtisztított terület rendbetételét és az új épület építését is!

Ha Önnek is segítségre lenne szüksége építési törmelék szállításában, keressen bennünket, és rendeljen konténert tőlünk!

Telefon:
+36 20 935 6996
+36 20 449 8080
E-mail:
info@ujmajor.com
Facebook
Pinterest